Italiaanse elegantie
Engelse klasse
Maatkleding: een wereld van traditie en ambacht.

Maatwerk

Het laten aanmeten van een mooi maatpak of trouwpak op maat is een leuke beleving. Wanneer u nog niet eerder maatkleding heeft aangeschaft zult u merken dat hier veel bij komt kijken. In een ontspannen sfeer en onder het genot van een kop koffie zullen wij samen met u uw ideale maatpak of trouwpak op maat ontwerpen.
Om de maten voor uw maatpak, trouwpak of maatoverhemd te bepalen, gebruiken wij gewoon het vertrouwde meetlint en een deskundig oog. Voor iedere klant wordt een nieuw patroon getekend en wordt de stof met de hand gesneden.

Wij onderscheiden ons door te werken vanuit een raditionele kijk op het pak en combineren de Engelse en Italiaanse stijlen met elkaar. Dit resulteert in een maatpak met een klassieke, slanke pasvorm met een moderne en eigentijdse look. Althans, dat is de basis van waaruit wij werken. U als klant bepaalt uiteindelijk hoe uw maatpak er uit komt te zien.

Uw maatpak wordt gemaakt op uw lichaamsmaten, wat resulteert in een perfecte pasvom en een heerlijk draagcomfort. Wij leveren uitsluitend maatpakken van hoge kwaliteit en afwerking. Er zijn wel gradaties binnen onze maatpakken. Bij de stofkeuze kunt u kiezen voor een stof van topwevers als Loro Piana, Cerruti, Dormeuil of ons eigen label.

STAP 1

Een afspraak maken

Wij willen u graag ongestoord van dienst zijn. Daarom adviseren wij u een afspraak te maken. Dit kan tijdens onze openingstijden, maar ook buiten onze openingstijden staan wij graag voor u klaar.

U kunt gemakkelijk en snel een afspraak inplannen via onze online agenda of door contact op te nemen per telefoon of e-mail.

STAP 2

Samenstellen en opmeten

Onder het genot van een kop koffie bespreken we samen uw persoonlijke wensen en stijl. Op basis hiervan, en rekening houdend met het seizoen en doel van het pak, geven wij u een persoonlijk en passend advies.

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit onze stoffen gaan we het model bepalen. U kunt keuze maken uit verschillende modellen. U kiest het aantal knopen, de revers en de zakken. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende voering en tal van andere details.

Als het maatpak helemaal naar wens is samengesteld nemen wij uw maten op. Om het maatpak perfect op uw lichaam aan te laten sluiten, nemen wij op meer dan 30 verschillende punten uw maten op. Ook kijken wij nauwkeurig naar uw lichaamshouding. Al deze gegevens zorgen ervoor dat u een maatpak krijgt met perfecte pasvorm die u comfortabel draagt.

STAP 3

Afpassen en levering

Na ongeveer vier weken is uw maatpak klaar om gepast te worden. Dit noemen wij een ‘fitting’. Tijdens deze fitting kijken we of uw maatpak de gewenste pasvorm heeft en waar eventueel aanpassingen verricht moeten worden.

Wanneer eventuele plooien zijn weggewerkt en alles tot in de puntjes geperfectioneerd is, is uw maatpak klaar om gedragen te worden!