Het perfecte trouwpak De mooiste dag van jullie leven verdient een uniek trouwpak. Maak een afspraak

Het perfecte trouwpak

Op uw bruiloft wil u natuurlijk goed verzorgd voor de dag komen in een trouwpak die zowel bij uw persoonlijke stijl als bij de jurk van de bruid past. Met een trouwpak op maat stelt u uw eigen trouwpak samen. Naast het kiezen van de stof kunt u zelf keuzes maken aangaande de knopen, voering en een tal van details.

Dit hoeft u natuurlijk niet helemaal zelf te doen. Bij het samenstellen van uw trouwpak voorzien wij u an deskundig en eerlijk advies, zodat u een weloverwogen keuze kan maken.

Uw trouwpak samenstellen

Tot in de puntjes kunt u uw eigen trouwpak samenstellen. Dit begint bij het kiezen van een geschikte stof. U kunt kiezen uit stoffen van topwevers als Loro Piana, Vitale Barberis Canonico en Dormeuil of van ons eigen label.

Wanneer u een mooie stof heeft gekozen, gaan we het model van uw trouwpak bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende revers en verschillende soorten zakken. Ook bespreken we met u een tal van details zoals knopen en stiksels.

Om uw trouwpak nog persoonlijker te maken, heeft u de mogelijkheid de trouwdatum te laten borduren. Dit kan bijvoorbeeld onder de kraag of aan de binnenzijde van het colbert.

Als het trouwpak helemaal is samengesteld, met wij u op 30 verschillende punten op en kijken wij nauwkeurig naar uw lichaamshouding. Dit geeft uw trouwpak niet alleen een perfecte pasvorm, maar ook het perfecte draagcomfort.

Custom made shoes

Handgemaakte Italiaanse schoenen vanaf € 219,95.

Trouwpak: een pak, jacquet of smoking?

Wij begrijpen dat het niet een eenvoudig is om een trouwpak uit te zoeken of dat u misschien nog niet goed weet hoe uw trouwpak eruit moet zien. U bent daarom van harte welkom om eens vrijblijvend langs te komen, zodat wij u kennis kunnen laten maken met maatwerk. Wij bespreken graag de mogelijkheden en laten u voorbeelden zien.

Het maken van een afspraak kan gemakkelijk via onze online agenda. Maar u kunt ook persoonlijk contact met ons opnemen per e-mail of telefoon.

Een tweedelig trouwpak

Een tweedelig trouwpak bestaat uit een colbert en een pantalon. Voor een chiquere look kunt u kiezen voor opgesneden revers en schuine klepzakken. Gaat u toch meer voor een uitgesproken look? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor brede ingekeepte revers en opgezette zakken.

Afbeelding tweedelig pak

Een driedelig trouwpak

Een driedelig trouwpak heeft naast een colbert en een pantalon ook een vest (ookwel een gilet genoemd). Het vest kan gemaakt worden uit dezelfde stof als waaruit het colbert en de pantalon zijn gemaakt, maar kan ook van een andere stof worden gemaakt. Met een driedelig trouwpak kunt u zich makkelijk onderscheiden van uw mannelijke gasten.

Afbeelding Vest (driedelig pak)

Een jacquet

Een jacquet is een formele outfit voor plechtigheden overdag, zoals een huwelijk. Traditioneel bestaat een jacquet uit een zwart-grijs gestreepte pantalon, een zwarte jas met lange afgeronde achterpanden en opgesneden revers en grijs vest. Tegenwoordig worden jacquets in allerlei kleuren en varianten gemaakt.

Afbeelding Jacquet

Een smoking

Een smoking herkennen we aan de satijnen revers. Dit kunnen opgesneden revers zijn of een shawlkraag. Daarnaast heeft de pantalon satijnen biezen op de zijnaden. De traditionele variant is helemaal zwart. Maar ook voor de smoking geldt dat ze in vele kleuren en modellen gemaakt kunnen worden. Zo is tegenwoordig (donker)blauw in plaats van zwart een geliefde kleur.

Afbeelding Smoking

Maak een afspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak via onze online agenda. Bellen of mailen is ook een optie.