De perfecte accessoire Uw outfit is pas echt compleet met een paar
handgemaakte Italiaanse MioTinto schoenen.

Handgemaakte Italiaanse schoenen

Uw outfit is pas echt compleet met een paar handgemaakte Italiaanse schoenen. Net als onze maatpakken worden deze speciaal voor u gemaakt. U bepaalt zelf het model en de kleur. U heeft keuze uit meer dan 30 verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om zelf een kleur te laten mengen voor het perfecte resultaat!

De schoenen worden volledig met de hand gemaakt in een klein atelier in Italië. De schoenen zijn voorzien van een Blake-stitch, wat betekend dat de buitenzool rechtstreeks aan de binnenzool is genaaid. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en draagcomfort. De volledig lederen zool is voorzien van een rubberen topstuk voor extra duurzaamheid. Enkel de beste materialen worden gebruikt.

De schoenen worden vervolgens in ons atelier in Nederland in de door u gewenste kleur(en) afgewerkt. De levertijd van een uniek paar MioTinto schoenen bedraagt ongeveer één week.

Inspiratie voor uw paar MioTinto schoenen

Bijpassende ceintuur

Draagt u een ceintuur (riem) bij uw pak? Bij het samenstellen van uw MioTinto schoenen kunt u ook een bijpassende ceintuur bestellen. Zo zijn uw handgemaakte schoenen en ceintuur altijd dezelfde kleur.

De ceintuur wordt niet alleen uit hetzelfde stuk leer gemaakt als uw schoenen, maar wordt ook tegelijk met de schoenen gekleurd. Zo heeft uw een nieuwe ceintuur die perfect past bij uw nieuwe schoenen!