BRUIDSBOETIEK DE BLAUWE HOEVE
en
VALK & CO. MAATKLEDING
Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve en Valk & Co. Maatkleding hebben hun krachten gebundeld met één doel: bruidsparen laten stralen op de mooiste dag van hun leven! Maak een afspraak

BRUIDSBOETIEK DE BLAUWE HOEVE

en

VALK & CO. MAATKLEDING

De trouwspecialisten van Apeldoorn.

Begin 2019 hebben Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve  en Valk & Co. Maatkleding hun krachten gebundeld met één doel: bruidsparen laten stralen op de mooiste dag van hun leven!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie voorzien van de mooiste bruidsjurken en trouwpakken. Door onze nauwe samenwerking zorgen wij er ook nog eens voor dat de bruidsjurk en het trouwpak perfect op elkaar zijn afgestemd. Zo verschijnen jullie écht als koppel op jullie bruiloft!

100 euro voordeel!

Zij een bruidsjurk + Jij een trouwpak = 100 euro korting

Wanneer jullie gebruik maken van onze service en een bruidsjurk en trouwpak aanschaffen, dan genieten jullie een voordeel van 100 euro korting*!

OVER BRUIDSBOETIEK DE BLAUWE HOEVE

Op jullie bruiloft draait alles maar om één ding: samen de liefde vieren. Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk ook op je mooist eruitzien, toch? Dat komt goed uit, want Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve biedt u nieuwe en eenmaal gedragen jurken voor zeer aantrekkelijke prijzen. Met een ruim assortiment nieuwe en eenmaal gedragen trouwjurken is de kans groot dat uw perfecte trouwjurk ertussen zit! Naast trouwjurken bieden wij u ook een ruime keus aan schoenen, sluiers en lingerie om het plaatje helemaal compleet te maken.

Generatie op generatie is Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve altijd al uniek en persoonlijk geweest. Naast een afspraak in een huiselijke sfeer, kunt u er ook een high-tea bij reserveren. Zo kunt u genieten van alle mooie trouwjurken, maar ook van de lekkere hapjes die voor u klaargemaakt worden.

Maak vrijblijvend een afspraak bij Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve en kom gezellig langs in onze huiselijk ingerichte winkel!

* Vraag naar de voorwaarden.