Mode gaat voorbij
Stijl blijft altijd
Ervaar de luxe en comfort van maatkleding. Maak een afspraak

Dit is ons verhaal

Begin 2016 is Valk & Co. Maatkleding begonnen als travelling tailor. We kwamen bij mensen thuis of op kantoor om hen een mooi maatpak, trouwpak of maatshirt aan te meten. Het nadeel was dat wij telkens maar een beperkt aantal voorbeelden van pakken mee konden nemen. Daarom vonden wij het in 2017 tijd een winkel te openen in Apeldoorn waar wij klanten in alle rust kunnen ontvangen.

Het gebeurd dagelijks: mannen die gekleed in hun nieuwe maatpak zelfverzekerd en trots bij ons de paskamer uitstappen. Die zelfverzekerdheid en trots komt door twee dingen. Eén, ze hebben iets aan wat echt past, omdat het pak volledig naar de lichaamsmaten is gemaakt. En twee, ze hebben iets aan wat zij zelf hebben ontworpen en naadloos aansluit op de eigen persoonlijkheid en stijl. Dat is precies de reden waarvoor wij zijn opgericht: mannen zich zelfverzekerd laten voelen in het pak dat zij dragen.

Valk & Co. Maatkleding onderscheidt zich door vanuit een traditionele hoek naar ‘het pak’ te kijken. We laten ons inspireren door de Engelse en Italiaanse stijlen en combineren deze met elkaar. Dit resulteert in maatpakken met een klassiek slanke pasvorm en een moderne eigentijdse look. Althans, dat is de basis van waaruit wij werken. U als klant bepaald uiteindelijk hoe uw maatpak er uit komt te zien.

Orange-Madder-Tie-and-WhiteGreen-Pocket-Square
sartoria_peluso_bespoke_2_s680x0_q80_noupscale

Het verlenen van een uitstekende service vinden wij erg belangrijk. Tijdens het gehele proces van samenstellen tot afleveren staat u als klant centraal. Daarbij bieden wij een hoge mate van flexibiliteit. Wij staan voor u klaar wanneer u dat wenst. Zo kunnen afspraken ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat en zelfs op feestdagen en op locatie plaatsvinden. Wij werken ook niet met klantnummers. Wij maken kleding voor u, niet voor een getal.

Wij laten u graag kennis maken met maatkleding. Loop gerust eens binnen voor een lekkere kop koffie of maak een afspraak. We leggen u graag alle mogelijkheden van maatwerk uit!

N.J.W. (Nick) Valk

Eigenaar Valk & Co. Maatkleding

Toen ik veertien jaar was, raakte ik gefascineerd door het pak. De uitstraling die men krijgt op het moment dat ze een pak dragen vond en vind ik prachtig. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn eerste pak kocht. In korte tijd was mijn garderobe gevuld met pantalons, overhemden en colberts.

Ondanks dat ik een hele andere studierichting had gekozen (Rechten), ben ik vanaf mijn achttiende altijd in de herenmode werkzaam geweest. Ik heb veel ervaring opgedaan in de wereld van maatkleding, maar ook in de confectie (standaard maten).

Passie voor maatpakken

Mijn passie ligt bij maatpakken. Niet alleen omdat het men de garantie geeft van een perfecte pasvorm, maar ook door de vrijwel eindeloze mogelijkheden om het pak naar eigen stijl samen te stellen. Het is is erg leuk dat ik deze passie met anderen kan delen en anderen kan helpen bij het creëren van hun ideale maatpak of trouwpak.

Ik nodig u van harte uit eens langs te komen bij ons in de winkel en u te laten inspireren. Wij vertellen uw graag meer over over ons maatwerk!

Direct in contact met Nick?

Telefoon / WhatsApp 06-81008866