Maatwerk als geen ander Een maatpak van Valk & Co. Maatkleding
staat garant voor perfecte kwaliteit en service.
Maak een afspraak

Maatwerk

Het samenstellen en laten maken van een maatpak is en unieke ervaring. Valk & Co. Maatkeding helpt u graag bij het maken van uw keuze. Waarmee kunnen wij u helpen?

ZELF ONTWERPEN

U bepaalt zelf hoe uw maatpak er uit komt te zien! Zo kiest u niet alleen een stof, maar ook een voering, knopen, het model en nog veel meer.

PERFECTE PASVORM

Uw maatpak heeft een perfecte pasvorm! Wij meten u op meer dan 30 punten op met een meetlint en maken aantekeningen van uw lichaamshouding. Het resultaat is een pak dat als een tweede huid om u heen zit.

ALL-IN PRIJZEN

Maatpakken vanaf € 648,- en maatoverhemden vanaf € 148,-. Alle soorten knopen, voeringen en het borduren van uw naam aan de binnenkant van het colbert zitten bij de prijs inbegrepen!

HOGE KWALITEIT

Onze stoffencollectie bestaat uit zeer luxe stoffen van zuiver scheerwol tot mohair! De maatpakken worden door de meest ervaren kleermakers volledig met de hand vervaardigd.

ADVIES OP MAAT

Ook wanneer u nog niet precies weet hoe uw maatpak eruit moet zien, kunt u toch bij ons terecht. Wij kunnen u een goed stijladvies geven op basis van uw persoonlijkheid, beroep en gelaats- en haarkleur.

SNELLE LEVERTIJD

De snelst mogelijke levertijd is 3 weken! Vanaf het moment van bestelling tot het afleveren, brengen wij u regelmatig op de hoogte van de status van uw maatpak. Zo weet u precies wanneer uw maatpak klaar is!