Laat u inspireren
en adviseren
Maak een afspraak en maak kennis met de wereld van maatwerk.

CUSTOMER CARE

Heeft u een vraag of een klacht? Wij staan graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Kijkt u ook eens tussen onze veelgestelde vragen.

Telefoon: 055-3013049
E-mail: info@valkmaatkleding.nl
Postadres: Molenstraat-Centrum 441
Postcode: 7311 XK Apeldoorn

De levertijd van een maatpak of trouwpak bedraagt ongeveer 4 weken. Afhankelijk van de periode waarin u uw maatkleding laat maken, kan de levertijd iets korter of langer zijn.

Wanneer u voor een speciale gelegenheid een pak laat aanmeten, adviseren wij minimaal 6 weken van tevoren bij ons uw pak samen te stellen en aan te te meten. Zo bent u er zeker van dat uw maatpak of trouwpak ruim op tijd klaar is.

In overleg is het mogelijk met spoed maatkleding te maken. Hiervoor moeten wij helaas wel spoedkosten in rekening brengen.

Wanneer u bij ons maatkleding laat maken, vragen wij vooraf een aanbetaling van 50% van het factuurtotaal. U kunt bij ons pinnen of contant betalen. Betalen per bankoverschrijving is ook mogelijk.

Begunstigde: Valk & Co. Maatkleding
IBAN: NL83RABO0310356075
BIC: RABONL2U
Bank: Rabobank

Ja. Met maatkleding kunt u uw eigen outfit samenstellen of kleuren en stijl. Zo Kunt u de kleuren en stijl van uw vereniging, bedrijf of zangkoor verwerken in de maatkleding. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Wanneer u een pak, pantalon, colbert of overhemd heeft dat u niet meer helemaal goed past, dan kunnen wij deze (voor zover mogelijk) voor u vermaken.

Nee, dit is in geen probleem voor maatkleding. Na ongeveer 4 weken passen wij met u het pak (een zogenaamde ‘fitting’), waarna wij de pasvorm corrigeren als dat nodig blijkt.